Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2010 22:52 - петъчно...съботно...
Автор: melsun Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1325 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 13.03.2010 19:32


Jane Monheit and Michael Buble - I Won"t Dance


В интерес на истината не съм танцувала сериозно от страшно много време. Не мога да си намеря място (един познат ще се окаже пророк), все нещо ме възпрепятства, че и парите се явиха проблем (донякъде всъщност), загубих навика, загубих си формата...и тонуса също. Отидох инцидентно на няколко места, но...си останах дотам...Надеждата ми беше в пролетта. Чакам я с нетърпение. Да дойде един път завинаги. Пък дано успея някак да се мобилизирам, да стигна донякъде, че и да остана. Тази тема се оказа доста болна тема. Отбягвах я нарочно. Чувствах се прекрасно...тогава...но сега някак не е същото. А времето минава...Все едно започвам или ще започвам отначало...Искам Пролет! И ми идва не знам какво да се направя, ама просто нищо не правя. Чакам...И какво чакам? Всъщност не че толкова чакам, по-скоро някак не мога...

Просто се чувствам изморена...

Jane Monheit - Surrender


Утре първо ще си купя един плик с грейпфрути и портокали, а после ще си спретна много ходене пеша и на въздух (то това е спорно, ама...) и ще взема да отида да видя дали ще си намеря нещо като панталон дето ми трябва, въпреки, че още съм в чуденка дали да предприемам стъпката, заради която ми трябва панталонът. Да си имам и проблемите! Хората какви сериозни проблеми имат аз една стъпка не мога да предприема!

Айде стига съм мрънкяла...пфууууу писна ми от мене си значи!

Jane Monheit - Waters of March
Първата песен, в която я чух!



Сещам се за нея отново насред валежите, водите и оскъдното слънце на този март!
Днес, събота, между впрочем навън изглежда приятно и много слънчево, гледано от прозореца. След около два часа ще проверя и как е от отвън! Започнах деня с кафе, разбира се, после дълъг, освежаващ душ, плодове...сега ще видя какви ще ги сътворя натам. По някое време трябва да завъртя една баница и кекс за утре вечерта. От друга страна нещата някак се обърнаха. До едно време беше добре, даже много добре, имаше нужда, но сега отново е дошъл момент за балансиране...взе да клони на другата страна. Само трябва да се събера някак цялата или поне по-голямата част!

Имам нужда и от нова пре(о)мяна...Нещо в червено...Черното взе да ме депресира. Трябва да си купя каквото и да е, но да е в червено! И тук ще взема да се поподновя, че...поне временно...Имам нужда от нещо свежо и различно! И живо по възможност :))) Съживяващо!

п.п. Чудна разходка си направих! Чуд-на! Цял следобед се шлях по улиците и магазините (тези, които си бях набелязала.) И много туристи, бе... всякакви, обикалящи и щракащи. Включих се и аз с една-две снимки. Не ми беше това приоритет. Друг път. Времето разкош...като изключим леко смразяващият те ветрец. Намерих каквото ми трябваше. Нямах късмет поне едно да е червено, ама нищо! Облякох си нещо, което си имах. И май никога няма да се науча да пазарувам! Все давам повече пари, отколкото трябва, прибързвам...Добре, че не се случва често! Но съм доволна! Не е чак толкова крайно положението. И тя е вече тук, Пролетта, просто още не се е настанила удобно. Върти се напред-назад и се чуди кога и къде точно да се установи! Развява ресните на шалчето си и си свирука с уста.

Сега, сегааа...баницата и кекса! Утре ще се празнуват три рожденни дни накуп при баба!



Тагове:   michael,   monheit,


Гласувай:
2



1. анонимен - YBTZuDRQdbpp
25.05.2011 08:55
That saves me. Tnakhs for being so sensible!
цитирай
2. анонимен - qPCsRXjpVWCTxnbn
25.05.2011 15:26
hbVpKx <a href="http://bwthuuyzukqk.com/">bwthuuyzukqk</a>
цитирай
3. анонимен - fIqYtKysKrEzTI
26.05.2011 18:35
hVjdNu , [url=http://mxpkjciveedb.com/]mxpkjciveedb[/url], [link=http://zfgwfodxaaxl.com/]zfgwfodxaaxl[/link], http://flpjxnehrxed.com/
цитирай
4. анонимен - EWNNRIhH
28.05.2011 17:01
ULhExV <a href="http://ghvawslfmwnm.com/">ghvawslfmwnm</a>
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: melsun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2451037
Постинги: 1316
Коментари: 2072
Гласове: 20242
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930