Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2013 12:22 - ...
Автор: melsun Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1469 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 07.12.2013 13:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Щеше да бъде една лежерна, приятна екскурзийка до Лещен и Ковачевица, то такава и беше, докато не решихме да седнем да обядваме! Получи се гафче, изнервило цялата ни групичка и целия рейс и сега сигурно ще ни споменават и псуват дни наред, но... ето случват се такива неща... Заведенията не можаха да поемат и обслужат в рамките на отпуснатото време на място всички желаещи. Много тъпо се получи наистина. Както и да е, дано всеки си е взел поуките... То да се чудиш кого да упрекнеш... Всички имаха връзка - както туристическата агенция, вечно бързаща да се вкара в някакви графици и разписания и отпускаща недостатъчно свободно време на обекта, за който в крайна сметка си тръгнал и си бил път и си си платил и ти се иска не само да го видиш, но и да го усетиш като атмосфера, така и двете заведения на кръст, които не можаха да поемат туристите и да приготвят храната бързо, а и неналичността на поне една готова супа. Или пък ние, които разбираш ли се оказахме гладни в 13:30 на обед. Обикновено винаги мушкам един сандвич поне, но този път разчитах изцяло на хапване на място. Та... половин час се наложи да ни чака цял рейс и стана егатиии... Като не успяхме да се наядем като хората, натъпкахме се като гъски от бързане там с каквото успяхме, отказвайки междувременно бавещите се поръчани неща... Отделно групичката ни действително беше леко изнервящо смееща се, говореща на висок глас, веселяща се... Абееее... Седем жени накуп!!  В сепаренце на автобус! Ако имаше и какво да си сипем съвсем весело щеше да стане :)) Заклеймиха ни като "нагли"!  А просто искахме да хапнем по една бърза супа... или просто нещо набързо...

Ама два дена преди това се хиля като идиот и си викам, че този смях ще доведе нещо... И те го те!  Какво да правим сега... Случки, обстоятелства и простотии.

За себе си все повече се убеждавам, че за по такива места е най-добре да си се организираш с приятели с коли или самостоятелно по семейному и те така!

Иначе местата са уникални наистина, къщите, уличките, за природата да не говорим, случихме страхотно време, дори селото между Лещен и Ковачевица се оказа много интересно! Къщи на стръмен склон, изключително сбити, една до друга, една над друга, направо влизащи една в друга... Бита на хората там ми е интересен! Ама от рейс няма как да видиш нещата, както трябва! Ще се ходи някой ден пак! Като цяло се получи малко сблъсък между препускащото днес и замрялото вчера... в рамките на едно неуловимо време... Tърся си спокойствието...

Днес го играя "сама вкъщи".  Ще хигиенизираме дома! Когато съм сама, тогава най-много обичам да чистя! И по някое време може да се заема със снимки, ама кога ще да е, не знам.

Изведнъж ми се дописа, ама на... обещах че ще изчистя... доколкото успея :)))
А смъртоносно много ми се спи.



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: melsun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2445916
Постинги: 1316
Коментари: 2072
Гласове: 20241
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031